No, nyt on Pepin kanssakin näyttelyura aloitettu. Tuomariksi meille vaihtui Johan Juslin, alkuperäisen  tuomarin sairastuttua.  Jo lähtiessä tiedettiin, että päivä olisi parempi ottaa pentutreffien kannalta, eikä haaveilla maineesta ja kunniasta ;-)

Tuomarilla oli tiukka linja alusta saakka. Arvosteluskaala oli HYLystä ylöspäin. Sininen oli yleinen väri. Uroksista vain yksi sai ERIn, nartuissa sitten jo useampi. Soopeleita oli kaikki ERIn saaneet koirat.

Tosi tyytyväinen olen Pepin esiintymiseen, se seisoi hienosti paikoillaan, vaikka tuomarin tapa tutkia koirat oli melko kovakourainen. Ja juoksukin meillä sujui hienosti ravaten. Eikä edes kompastuttu :-)

Tässä Anitan ottama kuva Pepistä hiukan ennen kehää. Kasvis-täti esittää.

1271616656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tässä Pepin arvostelu:

Keskikokoa kookkaampi narttu, jolla hyvät pään linjat. Turhan pienet silmät. Hyvä kaula, kapea etuosa. Hyvä ylälinja. Takaosasta puuttuu tilavuutta. Ruskeasävyinen blue merle. Liikkuu löysällä ja korkealla etuaskeleella.

JUN H

Seuraavana sitten nokka kohti Joensuuta toukokuun lopussa. Toivottavasti siellä menee vähän paremmin; ainakaan ei voi mennä paljon huonommin..

Tässä vielä kuva Parfyymi-siskoksista:

1271616678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näyttelyn jälkeen käytiin Miralla kaffittelemassa. Tosi kiva oli taas nähdä kaikkia!

Musta on mahtava juttu, että saadaan pidettyä yhteyttä pentueen kaikkiin koiriin ja pystytään järjestämään pentutreffejä joihin tulee sekä pentujen omistajat että vielä kasvattaja ja iskä-koirankin ihmisetki. Ja että siellä tapaamisessa on vielä tosi mukavaakin!! Nyt vaan seuraavia treffejä suunnittelemaan.