Viime viikonloppuna päästiin koirien kans pitkästä aikaa metsäileen, kun Pepin juoksut on ohi ja pakkasetkaan ei haitanneet  :-) .

Sunnuntaina otin kamerankin mukaan, ja jotain onnistuneita kuviakin sain tähdättyä. Maisemat olivat aivan ihania, kun uutta puhdasta valkoista lunta oli satanut ja saatiin tarpoa koskemattomassa hangessa. Pakkasta oli kymmenisen astetta ja kävi tosi kylmä viima, joten sormet jäässä sai kameran takaa tihrata. Pari otosta tässä kuitenkin:

Peppi hetken paikoillaan:

Koirat leikkivät innoissaan pitkän tauon jälkeen. Niilohan ei voinut juoksujen aikaan alkaa Peppiä vaikka Bebehän olisi kyllä riehunut silloinkin..

Tyypillistä meillä; Niilolla vielä lisäksi todella mahtavat ääniefektit. Heikkopäistä vois hirvittää. Peppi leikkii aina äänettömästi

 

Olen vähän päivitellyt blogin sivuja muutenkin. Niilon sivuilta pääsee lukemaan Niilon näyttelyarvostelut ja tarkoitus olisi tehdä linkkisivut Niken tokotuloksiin, jalostustarkastukseen ja luonnetestiinkin. Pepille tein myös oman tietosivun. Katotaan mitä muuta saan toteutettua. Suunnitelmissa olisi ainakin listata temppuja, joita olen opettanut koirille, ihan vaan että itsekkin muistais ne paremmin..

Tällä viikolla olisi tarkoitus aloittaa tokotreenit. Toivotaan, että pakkaset ei sotke suunnitelmia..