Yleisön pyynnöstä pinkkipöksy-Pepistä pari kuvaa :-) Hoisut on pysynyt yllättävän hyvin jalassa vaikka kyllä se ne osaa poiskin ottaa..

 

Eli meillä on nyt eletty reilut pari viikkoa juoksuarkea koirien kanssa. Yllättävän helposti on kyllä mennyt. En tiedä onko nää eka juoksut hajultansa jotenkin erilaiset ku seuraavat, mutta ei mun oo tarvinnut koiria toisistaan erottaa.. Kyllähän Niiloa näyttää Beben takapuoli kiinnostavan ja tietenkin silloin kun ovat päineen kotona ovat eri tiloissa. Samoin nyt on Niilo ollut parina yönä eristettynä. Mutta silloin kun olen itse kotona koiratkin ovat saaneet olla vapaasti yhdessä myös. Nikke kyllä tottelee kun sitä kieltää Pepin perässä kulkemasta.

Vinkumista ei oo hirveesti ollut. Lähinnä Niilo vinkuu silloin ku se erotetaan aidan taakse, samoin Peppikin silloin monesti vinkuu aidan toisella puolen.. Ulkona kyllä Niilosta huomaa, että korvien välissä kiehuu ja siellä se vinkuu ja volisee varsinkin muita koiria nähdessä. En ookaan sitä takapihalle päästänyt missä Peppi käy tarpeillansa. Enkä kyllä oo viittinyt Niiloa muuallakaan käydä irti juoksuttamassa, sen verran korvattomalta se on vaikuttanut.

Potkurointia ollaan Niilon kanssa harrastettu ahkerasti. Siinä se saa purkaa patoutumiaan :-) Nyt on vaan ikävä kyllä hiekoitusauto ajellut niin hyvin nuo meidän lähitiet että joutuu puoli kilsaa alkumatkasta potkuria kantamaan, jos meinaa potkuroida.. Mulla on ollut tämä viikko onneksi ylityövapaita, niin on ollut aikaa lenkkeillä kummankin koiran kanssa erikseen. Kovat pakkaset vaan harmittaa; -15 astetta vielä menee, mutta sitä kovempi pakkanen alkaa jo tökkiin..

Mitäs muuta uutta?? Ai niin, Peppi oli viime viikolla elämänsä eka kertaa yökyläilemässä mun siskolla, ku meillä oli työjuttuja ja illanviettoa Oulussa enkä viittinyt sitä Niilon kans kahestaan jättää.. Hyvin oli mennyt eikä Peppi ollut ikävöinyt ollenkaan vaikka ei ollut aikasemmin mun siskolla käynytkään. Reipas tyttö se on. Kunhan saa ruokaa ja rakkautta niin pärjää ;-) ja toistekin on kuulemma tervetullut vierailemaan!

Ens viikolla alkais jo tokotreenitkin taas. Mua kyllä jo syyhyttäiskin päästä harjottelemaan, mutta ens viikko pitää varmaan vielä pitää juoksuvapaata. Niilon kanskaan ei viitti mennä itteä sinne kiusaamaan, ku ei sillä kuitenkaan taida olla samat asiat mielessä ku mulla.. Toivotaan, että helmikuussa pakkasetkin jo vähän hellittää, että tarkenis treenailla. Peppiä en taida vielä alkuvuodesta omaan ryhmään ilmoittaa, kun ei se varmaan tarkene tuntia kentällä värjötellä pakkaskeleissä. Jos ilmottas Niilon johonkin ryhmään ja treenailis Peppiä sitten siinä siivellä hiukkasen.. Katsotaan katsotaan..