Niilon kans on harrastettu potkurointia useampana päivänä. Pyöräteillä luistaa kyllä hienosti, ja pienemmillä autoteilläkin. Viikonloppuna poikakin oli kyydissä mukana. Silloin saa jo itekin vähän auttaa potkuriin vauhtia ettei Niilolle tuu liikaa painoa vedettäväksi. Vaikka hyvällä luistolla ei kyllä omat jalat riitä Niken vauhtiin. Kiva kun on kivaa!!

Tokoakin on jaksettu  harjoitella, eikä oo ees tehnyt tiukkaa! Pihalla ollaan otettu seuraamista ja vauhdista pysähtymistä seisomaan ja maahan. Seuraamiset menee kyllä tossa omalla pihalla aina tosi hienosti, kun ei ole liiemmälti häiriöitä. Pysähtymisiä ollaan otettu niin, että Niilo kiertää käskystä puun tai pensaan ( siis pitemmältä matkalta niin että vauhtia kertyy paljon ). Takaisin tullessa heitän koiralle joko suoraan pallon tai käskytän sen ensin seisomaan tai maahan ja heitän pallon palkaksi.

Sisällä ollaan sitten treenattu kaukoja ja metallia. Kaukot on kyllä ehkä hiukan edistyneet. Seisomaan nousu onnistuu jo parin kolmen metrin päästä. Sitten ollaan hinkattu lähinnä seiso-maahan liikettä ja vähän myös seiso-istu liikettä. Jospa ne sitten joskus onnistuis pitkän matkan päästäkin.. toivottomalta tuntuu..

Metallikapula oli kyllä mulle kiva yllätys. Niilohan on ottanut kapulan tosi vastahakoisesti suuhun ja nostanut sen maasta mun käteen. Nyt se hakee kapulan jo neljän viiden metrin päästä :-) Metallin nostaminen maasta on edelleen vaikeaa eikä onnistu suoraan, mutta jospa se siitä petraantuis. Kapula kuitenkin pysyy suussa niin kauan kunnes sen itselleni pyydän. Kapulan heittoa en kans oo vielä uskaltanut kokeilla, kun se kolisee niin kovasti. Seuraavana ois varmaan vuorossa sitten se heitto..

Tänään oli koirakerhon tokopalaveri. Kerrankin oli vapaa ilta ja sain lapsille hoitajan. Osanotto oli vain valitettavasti niin heikkoa, että lähdettiin samantien kotia. Harmi.. Saa nähdä kuihtuuko koko tokojaos osallistujien puutteessa.. Toivottavasti ei.