Kylläpä tuo aika rientää. Monena päivänä on jo ollut tarkoitus kirjoittaa tänne, mutta aika vaan ei muka riitä.. ja on meillä ollut kyllä tämän nettiyhteydenkin kanssa ongelmia (seliseli..).

Me ollaan taas päästy tasasen tappavaan arkielämään kiinni. Toisaaltahan se on kivakin. Päivät kuluu kuin itsestään ja hommaa riittää. Mutta kyllä mää silti kaipaan aina jotain piristyksiäkin välillä. Niitä pitää sitten yrittää aina viikonlopuille keksiä.

Viime viikonlopusta oon kyllä tosi ylpeä, kun sain pestyä olkkarin ikkunat (jopa sieltä välistäkin!) ja vaihdoin vielä uudet verhotkin. Ikkunanpesu on mulle tosi vastenmielistä puuhaa, kun aina mulla jää niitä vesipisaroita ja rantuja ikkunoihin. Muiden huoneiden ikkunat odottaa vielä pesuaan. Pitää yrittää ennen joulua..

No, sitten treeneihin. Tänään ehdin pitkästä aikaa päivän valolla pihalle ja harjoiteltiin Nikken kans vähän vaikka mitä, pääasiassa tunnaria. Ensin kokeilin noutoa. Se meni ihan nappiin vaikka viime kerrasta on tosi kauan aikaa. Pallon heitto palkaksi.

Sitten tunnaria. Kasa kapuloita maahan ja noin metrin päähän lehtien alle oma kapula. Niilo lähti etsimään vähän turhan laajalla kaarella kapulaa ja meinasi ottaa kasasta yhden. Vähän äännähdin sille ja se jatkoi etsimistä. Lopulta oma kapula löytyi. Leikin vähän Niilon kanssa kapulalla ja uusin harjoituksen toka kerralla oma löytyi jo helposti.

Välillä treenattiin vähän seuraamista ja puun kierron avulla seisomista ja maahanmenoa. Ne meni hienosti. Lopuksi aattelin ottaa pari tunnaria vielä. Mutta Niiloa ei paljon kiinnostanut. Se kyllä löysi oman kapulan heti, mutta tökkäsi sitä vain nenällään ja jäi seisomaan kapulan viereen. Sain sen houkuttelemalla tuomaan kapulan ja leikin sillä Niilon kanssa. Lopuksi vielä heitin kapulan ja Niilo sai hakea sen. Sitten otin toiston, kun aattelin että saatais onnistunut suoritus loppuun. Mutta ei. Sama homma. Nikke meni kapulan viereen ja alkoi katsella maisemia. Plääh. Se siis tietää mitä pitäis tehdä ja löytää oman kapulan helposti, mutta sitä ei vaan kiinnosta.. Mitähän sitten keksis??  Vinkkejä otetaan vastaan etten ehtis pilata koko tunnari-juttua..

Illalla vielä ennen ruokaa nosteltiin metallikapulaa lattialta. Se nousee jo tosi nätisti. Oon ottanut vaan pari toistoa ja palkannut reilusti. Jospa se siitä edistyis.