Nyt skarpataan ja kirjuutellaan heti treenien jälkeen kaikki ylös :-)

Eli tänään käytiin Nikken kans Katrin treeneissä ja olikin oikein luksus-treenit, kun ensinnäkin saatiin olla ainoita oppilaita ja toiseksi oltiin sisällä! Edellisessä ryhmässä oli onneksi useampi koira, joista yksi oli vähän jopa merkkaillutkin, joten hajuhäiriöitä meillä sentään oli ettei ihan liian helpolla päästy..

Ekaksi treenattiin voi-luokan luoksetuloa. Aluksi koko liike, joka meni hyvin. Niilolla tahtoo olla niin kova vauhti, että kokolattiamatolla ei jalat toppaa ihan heti, mutta pysähtyi kuitenkin. Sitten otettiin pelkkää seisomista ja maahanmeno jätettiin väliin. Hyvin meni.

Liikkeestä istuminen oli Niilolla vähän epävarmaa, mutta sitä me ei ollakaan harjoiteltu sitten BH-kokeen jälkeen. Eli aika pitkä aika viime kerrasta. Ekalla kerralla koira kyllä istui, mutta kun tehtiin koko liike, enkä palkannut varsinaisesti istumisesta, seuraavalla kerralla Nikke menikin sitten maahan.. Pari kertaa sitten varmistettiin istuminen ja palkattiin siitä.

Sitten kokeiltiin idioottirinkiä. Sitäkään ei olla koskaan ennen tehty. Hienosti meni. Eka sivulla seisoessaan Niilo näytti kyllä tosi epävarmalta, mutta pysyi kuitenkin seisollaan. Istuminen ja maahanmeno meni hienosti.

Tunnariongelmiin mietittiin ratkaisua ja päätettiin nyt sitten palata vain yhteen kapulaan ja yritetään nyt tehdä siitä tosi mielenkiintoinen. Heitellään sitä ja piilotellaan sitä ja palkka aina tosi hyvä. Saatiinkin jo Niilo innostumaan kapulasta ja se haki sitä hienosti.

Lopuksi otettiin paikallaoloa. Ensin istullaan, sitten maaten. Itse menin piiloon. Istultaan Niilo laittoi kerran maahan, mutta korjasi asennon käskystä. Maassa pysyi hienosti jopa häiriön kanssa.

Nyt kun sais taas itselle vähän motivaatiota lisää treenata..mutta kun aika ei riitä.... Tytöt on kysellyt mua koiratanssiesitykseenkin. Tiedän, että se olis kyllä varmasti tosi hauskaa, mutta kun sitäkin pitäis ehtiä treenata ja se yleisökin kyllä vähän tökkii. Niilo kyllä nauttii niistä tempuista.