Viime aikoina ollaan treenattu laiskasti, mutta säännöllisesti :-) Keskiviikkoisin  ollaan käyty Katrin treeneissä, mutta kotitreenaus on jäänyt aika vähiin. Välillä ollaan sisällä otettu voi-kaukoja ja metallia, pihalla on harjoiteltu ruutua ja puun kiertämistä. Metallinouto meni välillä jo tosi hienosti, kapulan saattoi jo heittää useamman metrin päähän. Yhtäkkiä vain Niilo ei enää suostunut ottamaan koko metallikapulaa suuhun. Ollaan nyt sitten aloiteltu alusta taas koko juttua.. Kaukot menee ihan kivasti läheltä, nyt pitäis vaan osata tarpeeksi hitaasti välimatkaa kasvattaa.

Ulkona ollaan keskitytty ruutuharjoitteluun ja sen sujumisesta olen jo aika ylpeä. Ruutu löytyy jo kymmenenkin metrin päästä. Tosin Niilo on joka kerta nähnyt ruudun rakentamisen. Puun kiertoa ollaan sitten harjoiteltu ihan omaksi iloksi ja sekin onnistuu jo aika kaukaa, välillä jopa parinkymmenen metrin päästä. Ja kiertämisen yhteydessä on tosi hyvä harjoitella pysähtymistä seisomaan ja maate.

Tänään käytiin Riikan kans kahdestaan treenailemassa, kun Katrin treenit oli peruttu. Otin aluksi Niilon kans seuraamista. Se meni tosi hienosti. Pari kertaa jouduin huomauttamaan, kun kontakti meinasi kadota. Melko pitkän pätkän otin useammalla käännöksellä.

Sitten kokeiltiin ruutua. Eka kertaa "ihmisten ilmoilla". Ruutu käskyllä Niilo lähti hyvin, mutta aivan selvästi vasta juostessa huomasi ruudun ja seisahtui keskelle ruutua. Kosketusmatto oli ruudussa. Otin sitten pari toistoa eri suunnista ruutuun ja joka kertahan se löytyi. Hienoa. Yleensä Niilolle on vaikea kohta, kun joku liike siirretään kotoa yhteistreeneihin, mutta tämä meni hienosti.

Seuraavaksi pari luoksetuloa. Tämä taas tökkii. Niilo kyllä pysähtyy, mutta liian hitaasti. Aina se ottaa pari askelta käskyn jälkeen. Tiedän kyllä, että tähän auttaa treeni ja pitäis ite olla tosi tarkkana ettei palkkaa huonosta pysähdyksestä..

Lopuksi otin vielä avo-kaukoja. Vähän hidas maahanmeno, mutta ei se mitään.

Kivat treenit.