Kävin töiden jälkeen pikapika-treeneissä ennenkuin hain pojat päiväkodista. Laitoin Niilolle takin päälle, kun tuuli oli tosi kylmä. Ekaksi otettiin paikallamakuu, Niilo ja Tinda vierekkäin. Niilolle oli makuullemeno takin kans vaikeaa, meni vasta toisella käskyllä ja nousi kaksi kertaa istumaan paikallaolon aikana. Ihan hyvä vain niin pääsi korjaamaan käytöstä. Kokeessa kun tuo istumaan nouseminen tavallaan hyväksytään, kun ei koiraa pysty käskemään takaisin maate. Vinkumista ei esiintynyt eikä ollut muutenkaan levoton.

Seuraamista, liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomista pari toistoa. Ne meni ihan hyvin. Luoksetuloa myös vähän. Niilo on taas hidastanut pysähtymistään. Tää on kyllä vaikea liike. Se niin helposti jää huomaamatta, kun koira ei pysähdykään kuin seinään ja sitten se seisahtuminen vaan hidastuu ja hidastuu..

Illalla, kun odottelin poikia urheilukoulusta, otin Niilon kanssa vielä sitä paikallaoloa. Olin erään vanhan kaupan pihalla. Laitoin Niilon maate keskelle pihaa ja menin itse nurkan taakse piiloon. Aikani kurkin koiraa ja kun se makasi tosi rauhallisena, päätin odottaa pidemmän pätkän niin etten katso Niiloa. Pari minuutin kuluttua, kun kurkkasin, joku setä pyöräili Niilon ympärillä tosi pientä ympyrää. Koira vain makasi paikallaan :-) Meinasi tulla kiire Niilon luo. Mies oli luullut sitä irtokoiraksi ja meinasi vain, että onpa tottelevainen koira, kun vapautin Niilon. Että tuli ainakin häiriöharjoitusta tälle illalle. Ja vielä onnistunut sellainen.