Piti heti töiden jälkeen pihalla ottaa Niilon kans noutoa, luoksetuloa ja seuraamista pikkasen. Ja paikallaoloa.

Noudossa ei mitään ongelmia. Odotti sivulla tosi nätisti lupaa noutaa ja nouti kapulan sievästi ja luovutuskin ok. Pari toistoa.

Luoksetuloa pari kertaa suoraan ja pari pysäytyksellä. Normaalisti otan tosi harvoin suoria luoksetuloja, nyt kokeilin ihan sen törmäilyn vuoksi. Niilo juoksi kyllä täysiä kohti ja pysähtyi ihan iholle, mutta ei se minusta paljon törmää. Pitää miettiä mitä tekee.. Pysäytykset oli nopeita, ei mitään ongelmaa.

Seuraamista muutama pätkä. Ihan kivasti meni. Niilohan ei mikään huippuseuraaja oo koskaan ollutkaan, mutta parempaan suuntaan selvästi mennään :-)

Paikallaoloa vähän aikaa. En katsonut kellosta, ehkä pari minuuttia. Ei mitään ongelmia, niinkuin ei kotipihalla yleensäkään..

Niilo on kyllä vähän ihmeellinen nykyään. Nytkin se treenatessa oikein pursusi energiaa. Se pomppi tasajalkaa sivulla ihan mun olkapään korkeudelle asti. Sivulletulot on ainakin ilmavia.. mutta eihän sellasesta voi sakottaa ihana kun on kivaa! Jos vain sais kanavoitua tuon energian oikein.

Lenkillä käytiin kaupungilla ja lenkin varrella otettiin kolmessa eri paikassa pikku paikallaolot. Täytyy nyt treenata sitä ihan tod. paljon. Vinkumista tai muutakaan ääntelyä ei ollut ollenkaan. Pää välillä kyllä pyöri tosi paljon. Itse olin siis piilossa, jostain kulman takaa vähän vain kurkin. Paikallaolo ajat oli vaan minuutin parin luokkaa. En viitti kylmässä hangessa kauheesti makuuttaa..