Tämä viikko mulla on töistä lomaa ja treeni-intoa tuntuu taas riittävän :-) Parina päivänä ollaan käyty läheisen koulun pihassa treenaamassa samalla kun pojat on ajellut pyörillä.

Seuraaminen on parantunut meillä tosi paljon ja kontakti pysyy Niilolla hienosti. Käännöksetkin menee hyvin lukuunottamatta täyskäännöksiä; ne on liian väljiä. Tänään Niilo seurasi jopa oikealla paikallakin. Yleensä se kuitenkin vähän painostaa mua sivulta. Pitää nyt vain jatkaa tätä ahkeraa seuraamisharjoittelua. Joka treenikerralla ja vaihtelevia pätkiä.

Tänään otettiin myös ruutua eka kerran jossain muualla kuin omalla pihalla. Aluksi meinas koko ruutu olla Niilolla hukassa ja se meni vaan yhden törpön viereen seisomaan, eikä siis ollut ollenkaan ruudussa. Otin sitten lähetyksiä ihan ruudun vierestä ja naksuttelin aina kun ruutu löytyi. Ruudussa siis on se kosketusalusta, jolla pitää vähintään yhden tassun olla. Kun ruutu löytyi yhdeltä sivulta, otettiin pari lähetystä vielä toiselta kantiltakin ja ehkä noin viiden metrin päästä ruudusta. Hienosti meni. Kyllä tuo naksu on tässäkin hyvä apu.

Lopuksi otin vielä luoksetulon pysäytystä. Se on kyllä meillä hankala liike. Niilo kyllä juoksee kohti vauhdilla ja pysähtyykin käskystä, mutta liian hitaasti. Pitäisköhän mun ottaa se käsimerkki tähän kokeeksi käyttöön?

Joka päivä ollaan nyt treenattu voi-kaukoja sisällä. Seiso-maa-seiso menee tosi hienosti jo. Nyt pitäis alkaa hinkkaamaan sitten sitä seiso-istu-seiso -sarjaa. Noissa kaukoissa naksu auttaa myös hirveesti.

Metallinoutoa ja sitä tunnaria pitäis kans alkaa vähitellen treenaileen. Yhdet kisat jo kattelinkin, mihin vois sitä viimeistä avo-ykköstä mennä kokeileen, katotaan nyt saanko aikaiseksi ilmoittautua kisaan..