Minä siis, ja tämän kirjoittamisen suhteen. Treenattu kyllä on ja viime aikoina vieläpä melko ahkerastikin; pari, kolme kertaa viikossa kimppatreeneissä. Jotenkin se vaan on niin helppo "unohtaa" tämä treenien ylös kirjoittaminen..

Ens viikonloppuna meillä on edessä Piikkiössä ne tokon SM-kisat ja vähän kyllä hirvittää miten menee. Niilohan kyllä periaatteessa osaa kaikki liikkeet, mutta kun perjantaina eka ajellaan kuutisen sataa kilsaa tuonne etelään, ollaan hotellissa yötä ja aamulla kisapaikalle, jossa on 333 muutakin koiraa, niin en oo yhtään varma miten Niilo toimii.. Hieno kokemus varmasti tuo kisamatka vaikka ei tulosta tuliskaan. Vielä hienompi, kun sais sen viimeisen ykkösen avosta :-)

Viime aikoina ollaan keskitytty kahteen liikkeeseen; seuraamiseen ja luoksetuloon. Seuraaminen on kyllä parantunut huimasti ainakin harjoituksissa, saas nähä miten tositilanteessa menee. Luoksetuloa en ole saanut hyväksi. Niilo kyllä pysähtyy käskystä, mutta ei tarpeeksi napakasti. Pari askelta tulee aina käskyn jälkeen. Välillä on otettu takapalkka avuksi, se auttoikin hetken aikaa, mutta nyt pysähdys on taas hidastunut. Paikallaoloa on otettu, joka kimppatreenikerralla, mutta Niilo vinkuu joka kerta. Joskus enemmän joskus vähemmän. Toivottavasti kisoissa vähemmän sitten.

Uutena asiana ollaan harjoiteltu naksua. Vihdoin ja viimein sain ostettua naksuttimen tai oikeestaan neljä :-). Onpahan mistä valita; pari ihan normimallia, yhdessä on jojo-perä, että saa taskun laitaan kiinni ja yks on ihan pikkuriikkinen. Naksun avulla on nyt aluksi harjoiteltu ihan vain hauskoja temppuja. Jatkossa ois tarkoitus ottaa naksut mukaan oikeisiin treeneihinkin.

Koitetaanpa jatkossa olla aktiivisempia taas tämän kirjoittamisen kanssa. Ainakin aikeissa ois alkaa noita voittajaluokan liikkeitä harjoittelemaan ja uusia liikkeitä opiskellessa tää ylöskirjoittaminen on ihan hyödyllistä.