Nyt pitäis kyllä ottaa itteä niskasta kiinni tämän kirjoittelun suhteen. Päivittäin ollaan treenattu, mutta kun pari päivää jää kirjoittamatta, ei millään viitti ruveta muistelemaan vanhoja treenejä ja niin se kirjoittelu aina vaan jää..

Viime viikolla torstai ja perjantai vietettiin Niilon kans Kannuksessa, missä oli Collieyhdistyksen järjestämä tehotottis-kurssi. Opettajana meillä oli Piritta Pärssinen. Vaikka sää ei kaikilta osin parhain mahdollinen ollutkaan, muuten kurssi oli tosi kiva. Paljon sai uusia vinkkejä ja neuvoja koulutukseen ja meidän ongelmiin. Mitenhän sitä vielä muistais käytännössä kaikkia asioita toteuttaa.. Kiva oli myös kerrankin treenata, kun kaverina oli muita collieita. Meidän treenikavereissa kun ei samanrotuisia yhtään ole.

Viikonloppuna treenattiin Nikken kans jälkeäkin. Tein metsään noin 100 metrin mittaisen jäljen, jossa oli pari loivaa kulmaa. Tarkoitus oli tehdä paljon pitempi jälki ja kulmatkin vähän erilailla, mutta kun maasto oli niin märkää, että piti vähän katsella mistä voi kävellä, niin tämmönen tällä kertaa. Ihmekö tuo jos metsässäkin on tulva, kun vettä on satanut päivittäin viikko tolkulla. Jälki meni Niilolla hienosti, vaikka muurahaiset varasti kaikki makkarat. Koira ajoi jäljen tarkasti, jätti vain makkarat syömättä..

Jos nyt koitettais tsempata tän kirjoittelun kans, että sais vähän tarkempia treenikertomuksia. Eihän näistä muuten oo mitään hyötyä jälkeenpäin.