Aika palata arkeen loman jälkeen.. Niilo pursuaa energiaa eikä sitä oikein pelkällä lenkkeilyllä väsytetä.

Tein Niilolle pitkän, noin 150 metrisen jäljen pellolle. Askeleet aluksi kiinni toisiinsa sitten tosi pienin välein. Makkaraa joka askeleelle. Ensimmäisen suoran loppuun makupalarasia. Sitten loiva käännös, suora ja loppuun taas käännös, jonka jälkeen toinen palkkarasia. Maa oli aika märkää, mutta ilma muuten tosi hyvä, ei tuullut. Annoin jäljen vanheta noin 20 minuuttia.

Niilo pysyi melko rauhallisena ennen jälkeä ja malttoi hyvin odottaa lupaa lähteä liikkeelle. Jäljesti tosi rauhallisesti ja hienosti. Haisteli tarkasti joka askeleen ja pystyin jäämään tavallista kauemmas koirasta. Väliä oli varmaan noin viisi metriä ja naru pysyi löysänä. Löysi eka makupalapurkin hienosti ja meni omatoimisesti maahan purkin eteen. Kehuin koiraa ja annoin palkan. Odotti sievästi lupaa jatkaa jälkeä. Loppujälki meni yhtä hienosti ja toinen palkkapurkki löytyi yhtä hienosti. Palkan jälkeen riisuin valjaat ja heitin narulelun. Leikki täysillä eikä yrittänytkään palata jäljelle!

Hienoa! Jatketaan harjoituksia, ehkä hieman vaikeampina.. Harmi vaan kun pimeä tulee jo seitsemän aikaan. Alkaa aika käymään vähiin..