Päivällä töitten jälkeen lenkin yhteydessä tein Nikkelle pienen esineruudun ja sinne laitoin kolme esinettä. Haki kaksi takapuoliskolta tosi hienosti. Kolmatta ei enää lähtenyt edes etsimään. Kävin vähän leikkimässä hanskalla (siis sillä esineellä) ja jätin sen takaisin ruutuun. Sen jälkeen Niilo haki sen hienosti. Yllättävän hyvin meni tämä harjoitus, kun ruutu oli kuitenkin reilusti isompi kuin ennen ja Nikke haki eka esineet tosi nopeesti.
Illalla taas jälkeä. Tein kaksi pientä jälkeä vähän normaalia lyhemmillä askeleilla. Tuuli oli todella kova ja vähän mietin uskallanko jälkeä edes tehdä. Yritin kulkea myötätuuleen, mutta tuulenpuuskat kyllä tulivat välillä sivultakin. Annoin jälkien vanheta noin 15-20 minuuttia. Taas meinasi hämärä yllättää meidät, mutta tajusin tällä kertaa sentään merkata alut hyvin. Onneksi se hämärä ei koiraa haittaa, mua vaan :-)

Eka jäljen alussa Niilon vauhti oli taas vähän turhan vauhdikas, kävellen se kuitenkin etenee, mutta ei tahdo malttaa joka askelta haistaa. Loppujälki meni hyvin ja löysi loppupalkkapurkin hienosti. Maahan meni pienellä avustuksella. Toinen jälki meni tosi hienosti.

Tavallaanhan tämä treeni olikin jo helpompaan palaamista, mutta ajattelin ottaa varman päälle kun tuuli pyöritti ilmaa niin paljon. Hyvin Niilolla pysyi nenä maassa ja jälki pysyi tallella!

Tottista meinasin ottaa vähän lenkin yhteydessä, mutta en saanut koiraan ollenkaan kontaktia. Oltiin kaupan pihassa ja Niilo vaan kyttäsi pimeyteen pyöräilijöitä ja lenkkeilijöitä. Paha maku jäi tästä kerrasta, kun jouduin vähän pakolla kalastelemaan huomiota. Otin vain pari perusasentoa ja lopuksi leikittiin kovasti. On kai se ihan ymmärrettävää, että koiralle tuo pimeys on uusi tilanne. Siitähän on jo käytännössä vuosi kun viimeksi oli näin mustaa. Talvellahan lumi kuitenkin valaisee..