Kävin illalla tekemässä Niilolle pari makkarajälkeä. Askeleet ihan kiinni toisiinsa ja pituutta molemmilla jäljillä noin 20 metriä. Ajettiin jäljet noin 15 minuutin päästä.

Nikke oli ihan intona. Yritin istuttaa sitä vieressä ja rauhoitella ennen jäljelle päästämistä, mutta nokka painui ihan väkisin maahan. Jäljellä vauhti oli aivan liian kova ja jouduin jarruttelemaan tosi paljon. Loppu pari metriä meni hyvin. Loppupalkka maassa maaten. Nyt Niilo kuitenkin malttoi jättää jäljen sen loputtua eikä yrittänyt jatkaa väkisin jäljestämistä.

Toinen jälki meni jo rauhallisemmin. Harmittavasti sattui murkkuja samalle kohtaa ja alussa piti vähän niitä hötkyillä. Niilo jatkoi kuitenkin hyvin jäljestämistä ilman mitään apuja. Loppujälki meni jo tosi rauhallisesti ja loppupalkka taas maassa maaten.

Ihan hyvä treeni. Seuraavalla kerralla pitää tehdä vain paljon pitemmät jäljet, että koira ehtii kunnolla rauhottua ajamaan niitä. Hyvä ettei intoa ainakaan puutu ja sinniä jatkaakin näyttää löytyvän vaikka murkut vähän ahdisteleekin. :-)